Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Elokuu 2004
uutisarkisto
 

30.08.2004 KATINKULLAN FESTARIT
SIG oli POP-Katin lauantain-illan avausesiintyjä. "Täällä oli loistavat festarit ja nautimme soittamisesta. Koko elokuu on vedetty hyviä keikkoja ja tämän festarin miljöö ja hyvät järjestelyt antoivat vielä lisää fiilistä" kuultiin backstage -kommentteina encoren jälkeen.
Kiitokseksi hyvästä keikasta koko SIG-joukkueelle annettiin kolme tuntia vapaa-aikaa ennen kotimatkaa.

27.08.04 KATINKULLAN ESIINTYMISAIKA
SIG:n setin aloitusaika POP-Katti -festareilla on lauantaina n. klo 21-22. Vuokatin hotellit ja mökit ovat tietojemme mukaan täynnä, joten kannattaa yrittää majoitusvarausta pikapikaa, mikäli sellaista tarvitsee. SIG-bussi starttaa Raisiosta Sotkamoon la-aamuna klo 04.

27.08.04 UUSIA KUVIA GALLERIASIVULLA
Käy kurkkaamassa. Kuvassa näkyvät myös SIG:n roudausosaston hemmot Wode ja Sale sekä webbivaeltaja Kimmo G.

27.08.04 PIKKUISEN UNELMIA JA VÄHÄN PURPPURAA
Marketin kautta on tilattavissa vielä pieni erä UNELMIA JA PURPPURA -albumeita yhteishintaan 25,80 (sisältää postituskulut). Tarjous voimassa 3.9. asti.

23.08.04 KEIKKAJUHLAA
Elokuun esiintymiset ovat sujuneet erittäin hyvin. "Tunnelma ja yleisön mukanaolo ovat tuoneet taas yhden lisävaihteen SIG-junaan". Elokuun aikana yhtye on istunut bussissa lähes 5000 km. Tiiviin keikkakuukauden kruunaa Vuokatin POP-Katti -festarit 27.-28.8. SIG esiintyy lauantai-iltana samassa kattauksessa Mamban, Kirkan ja Aki Sirkesalon kanssa.

10.8.04 ONNETTOMUUS LÄHELLÄ
Matkalla keikalla Tapiolaan Tku-Hki -moottoritiellä oli Kurkelan rampin kohdalla Turussa kaatunut lautakuorma tielle. SIG-bussin kuljettaja Wode joutui tekemään nopean väistöliikkeen tien reunaan, jossa oli jotain terävää. Sen seurauksena bussin etupyörä paukahti ja Wodella oli täysi työ saada bussi pidettyä tiellä. Lautakuormansa kaatanut nuori mies punaisella Ford Escort -henkilöautollaan ehti häipyä paikalta ennen poliisien tuloa. Mahdollisisa silmännäkijöitä pyydetään ottamaan yhteyttä SIG-henklökuntaan.

6.8.04 SIG:N BUSSISSA...
on lauantaina 7.8. Tapiola Garden -keikan kunniaksi ilotulitus klo 17-18. Suurin raketti kohoaa jopa 60 metrin korkeuteen, yhtä korkealle siis kuin aallot Pelle Miljoonan Moottoritie on kuumaa biisissä. Rakettien ja papattien lisäksi riehaan sisältyy penkalitikkuja, joiden avulla olympiatuli vierailee myös SIG-bussissa.

2.8.04 KIMIN JA JENNIN HÄÄT
Matti Inkinen kävi laulamassa tuoreelle hääparille Vuosisadan rakkaustarinan viikonloppuna Vanajanlinnassa. Inkinen vei tervehdyksenä SIG:stä tutun sydämen, mikä oli maalattu McLarenin värein.

 

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu