Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Heinäkuu 2004
uutisarkisto
 

30.7. ELOKUUSSA KEIKKAA, SYYSKUUSSA UUTTA MUSIIKKIA
Uutta materiaalia on tehty ja tavoitteena on saada valmista syyskuun aikana. Elokuun aikana tehdään kuusi keikkaa ja sen jälkeen keskitytään pari viikkoa pelkästään uuden musiikin työstämiseen.

29.7. KAHDEN VIIKON LOMA PÄÄTTYY...
...ja orkesteri palaa erittäin kostealta lomalta. Sadepäiviä kertyi lähes kymmenen. Orkesterin jäsenet joutuivat tyytymään itseruskettaviin voiteisiin. Terapia-Taxissa nautitutilla salaateilla ja marjaisilla leivoksilla talletettiin vitamiineja treenattuihin muusikkovartaloihin. Lopputulos on häikäisevä.

19.7.04 TAMMERFESTISSA TUNNELMAA
SIG-orkesteri suuntasi Tampereelle jo hyvissä ajoin ja ehti seurata mm. CMX:n, Kotiteollisuuden ja Apulannan keikat. SIG-keikka Hotelli Ilveksen Night Clubissa veti paikan täyteen eli paikalla oli n. 1000 henkilöä.Lämminhenkisen esiintymisen jälkeen muusikot riisuuntuivat ja kävivät suihkussa. Kotikaupunki Raisio oli valmiina vastaanottamaan voipuneet mutta puhtaat taiteilijat seuraavana aamuna klo 8.24.

15.7.04 PITKÄ SETTI
Yhtye esiintyi eilen Vantaan Tulisuudelmassa lähes kaksi tuntia kolmen encoren siivittämänä. Orkesterin miehistö haluaakin kiittää yleisöä erittäin hyvästä meinigistä.

15.7.04 LEHTIARTIKKELI TERAPIATACISTA
Eilisessä kaupunkilehti Turkulaisessa oli puolen sivun juttu SIG:stä. Voit lukea sen tästä http://www.turkulainen.fi/SIGIN-TERAPIA.php3

12.7.04 VANTAA JA TAMPERE
SIG-orkesterin tämän viikon esiintymiset ovat Vantaan Tulisuudelmassa keskiviikkona 14.7. ja Tampereella Tammerfestilla Hotelli Ilveksen Night Clubilla lauantaina 17.7.

8.7.04 INKINEN TANGOMARKKINOILLA
Matti Inkisen viikonlopun matka suuntautuu Seinäjoelle Tangomarkkinoiden finaaliin, jossa hän on tälläkin kertaa tuomaritehtävissä. Inkistä nähtäneen myös television MTV3 -lähetyksessä lauantai-iltana.

8.7.04 UNELMIA JA PURPPURA ALBUMIT ILMESTYNEET
SIG:n Unelmia -levy vuodelta 1984 ja Purppura vuodelta 1985 ovat nyt saatavilla myös CD-muodossa. Tilaa Market -saitilta.

 

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu