Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Helmikuu 2005
uutisarkisto
 

28.02.2005 LAITILASSA LATINKIA
SIG:n esiintyminen Laitilassa oli energinen. Yhtye saapui Laitilaan vasta klo 20, teki pikaisen roudauksen, ruokaili ja aloitti settinsä klo 00.15. Encoren jälkeen myytin levyä ja paitaa. Fiilis ja keikka olivat kumpainenkin hyviä.

28.02.2005 SIG:N TOINEN KOTI PARAISILLE
Yhtyeen toinen koti, bussi, muuttaa Turusta Paraisille maaliskuun alussa. Kiitos niistä muutamasta vinkistä, jotka saimme teiltä arvoisat Uutiset -palstan lukijat. SIG-bussille löytyi Paraisilta hyvä lämmin hallitallipaikka.

24.02.2004 LAITILAN AIKATAULU
Ravintola Kukonkulmassa SIG-setti alkaa perjantaina viimeistään klo 24. Orkesteri saapuu paikalle klo 20, jonka jälkeen roudaus, soundcheck ja kevyt ruokailu.

24.02.2005 VUOKRAA SIG-BUSSI !!!
SIG:n bussia on saatavilla kevään aikana vuokralle. Reunaehdot; kokenut kuljettaja, ABC-kortti, 8+1 henkilöä. Lisätiedustelut Wodelta tai Jusalta (ks. yhteystiedot).

21.02.2005 LAMMILTA LAITILAAN
SIG:n viikko-ohjelma koostuu "Tuntemanton armas" -biisin työstämisestä äänityskuntoon. Teos on Pentti Viherluodon sävellys ja SIG-versio on yksi Viherluodon muistolle äänitettävästä albumin raidoista. Perjantaina yhtye esiintyy Laitilassa ja sunnuntaina videokuvataan.

19.02.2005 JOKISEN EVÄÄT MUKANA MYÖS TÄNÄÄN LAMMILLA
SIG:n esiintymisisssä on myös jatkossa arpajaisvoittoina herkullisia tuotepakkauksia, joissa on JOKISEN EVÄÄT -logo. Lue lisää hyviä kalajuttuja ja herkullisia reseptiehdotuksia osoitteesta www.jokisenevaat.fi tai klikkaa logoa sivun alalaidasta.

18.02.2005 HYVÄVIREINEN PERJANTAI
Muusikoille on annettu kaksi päivää keskittymisvapaata illan Lammin esiintymistä varten. Hyvävireinen orkesteri uhkuu keikkahaluja. Ainakin sen perusteella tänään on luvassa taas vauhdikas ilta.

16.02.2005 LEVYTARJOUS YLLÄTTI
SIG:n tämän viikon 10 euron levytarjous yllätti kaikki odotukset. Mikäli haluat "Vuosisadan Rakkaustarina" -albumia, kannatta kiiruhtaa. Niitä on enää muutama kappale jäljellä. Muita löytyy kuitenkin vielä runsaasti varastosta.

14.02.2004 YSTÄVÄNPÄIVÄN CD-TARJOUS
Orkesterimme tarjoaa ystävilleen tällä viikolla kaikki CD:t tasarahalla 10 euroa (+postiennakokulut). Ostokset Marketista. Alennus koskee kaikkia saatavilla olevia SIG-albumeita (norm. alk. 12,90 euroa)

15.02.2005 SIG LAMMILLE LAUANTAINA
SIG:n seuraava esiintyminen on Lammilla, Ravintola Hovissa, tulevana lauantaina 19.2. Ennakkotunnelmissa yhtye kertoo soittamisen ja esiintymisen halun olevan huipussaan, sillä edellisestä Lammin esiintymisestä on aikaa useita vuosia. "Juhlan kunniaksi sytytämme kynttilämeren jos aikaa jää" kertoo yhtyeen tekemisiä läheltä seurannut nimetön taho.

10.02.2005 PENTTI VIHERLUOTO -SESSION ÄÄNITYSPÄIVÄ
Studiopäiväksi on sovittu 6.3. ja äänitettävä teos on nimeltäään "Tuntematon armas". Lue myös 8.2. julkaistu uutinen.

09.02.2005 TALLIPAIKKA HAUSSA
SIG-yhtyeen toinen koti, keikkabussi, joutuu kodittomaksi maaliskuun alusta lähtein. Mikäli tiedossasi on hyvä-lämmin-hellä bussitalli tai muu vastaava tila, otathan yhteyttä orkesteriimme.

08.02.2005 PENTTI VIHERLUODON (1915-2004) MUISTOLLE
SIG on saanut levytyskutsun äänittämään Pentti Viherluodon (1915-2004) säveltämän laulun. Edesmennyt Viherluoto oli turkulaissyntyinen muusikkolaulaja, jonka tunnetuimpia sävellyksiä olivat "Puhelinlangat laulaa", "Aamu Airistolla" ja "Pieni polku". Viherluoto sävelsi elämänsä aikana 400 laulua, joista yli 100 löytyy myös levyltä. SIG etsii parhaillaan studioaikaa nauhoitusta varten.

04.02.2005 TEATTERIKOKEMUS
Inkinen-Oksanen -kaksikko kävi Turun Kaupunginteatterissa tsekkaamassa AD-prudukion musiikkispektaakkelin. SIG-tuottaja-sovittaja Ismo Laakson veturoima psyykkistä metallia soittava AD on tuttu jo 80-luvulta, mutta aktivoitunut uudelleen. AD:ssä on aikojen kuluessa soittanut myös SIG-rumpali Mercy.

03.02.2005 UNTUVAA ODOTELLAAN
Uutta Untuvaa -sinkkua ei ole vielä kuultu radiosta kuin satunnaisesti. Uutistoimitus toivoo ja uskoo edelleen biisin nousevan soittolistoille. Siksi myös uutistoimitus toivoo edelleen vierailujanne eri radioasemilla, mikäli Untuvaa mielestänne kuullostaa hyvältä.
- www.radiosuomipop.fi
- www.yle.fi
- www.radionova.fi

03.02.2005 SIG RENGASKAUPOILLA
Levin keikan paluumatkalla tapahtunut bussin eturenkaan räjähtäminen ja siitä seurannut todellinen vaaratilanne johdatti orkesterin rengaskaupoille. SIG-bussiosaston johtajan Woden johdolla SIG suuntasi Rengasmäelle Maskuun. "Renkailla ei ruveta pelleilemään" totesi Wode ja hankitutti etuosaan uudet kestävät kumit.

 
2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu