Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Huhtikuu 2005
uutisarkisto
 

 

26.04.2005 HUIMA LUOMOUS AUKEAA TOUKOKUUSSA
SIG:n sankarikitaristi Erkka Makkosen Huima Lumous -kauppa aukeaa toukokuun aikana. Upeisiin ja erikoisiin kitaroihin yms. huimiin tarvikkeisiin ja esineisiin erikoistunut liike avataan Turussa osoitteessa Yliopistonkatu 10. Avajaisista yms. lisää kun avajaiset lähestyvät...

19.04.2005 SEURAAVAKSI NIVALA JA TREENIÄ

SIG-yhtyeen seuraava esiintyminen on yksityistilaisuudessa Nivalassa 29.4. Tämän jälkeen yhtye vetäytyy toviksi treenikämpin uumeniin uusien laulujensa kanssa.

18.04.2005 ARVONTA SUORITETTU
Maaliskuun SIG-visan arvonnan suoritti Harald Einarsson Islannista. Viralliset valvojat olivat Sale ja Jusa. Ensin lausuttiin "hyvää iltaa", sen jälkeen arvottiin seuraavat voittajat; Hyvää Syntymäpäivää 18 hittiä -kokoelman voittaa Satu Kaski Mikkelistä ja Untuvaa -sinkun Hannu Malin Sysmästä. Kiitos osallistujille ja onnittelut voittajille.

18.04.2005 HARALD ENSI KERTAA SUOMESSA
Islannissa syntynyt Magnus Einarsson vieraili SIG-arvonnan yhteydessä ensi kertaa Suomessa. Tämä kirjailija-kuvanveistäjä ihastui suomalaisuuten ja SIGiin siinä määrin, että hän on käytettävissä myös jatkossa esim. arpojana. Erityisen mielissään hän oli nähdessään muuttolintujen saapumisen Raisioon. Magnus myös kalasteli Raision joessa. Lipolla kalastaneen islantilaisen saaliiksi tuli useampi särki sekä joen pohjaan tuntemattomasta syystä joutunut 70-luvun lasten polkupyörä.

14.04.2005 SYNTTÄRIPALVELU ALKAA PIAN
Heti kun tekniikka saadaan kohdalleen, avautuu SIG:n kotisivuilla palvelu, josta voi tilata Matti Inkisen synttäritervehdyksen synttärisankarin puhelimeen. Inksu puhuu ja laulaa ihan ihkaelävänä. Jo nyt kannattaa kerätä ystävien, sydänystävien ja muiden tuttujen syntymäpäiväajankohtia kalenteriin….

13.04.2005 UUSI MAINOS SIG-BUSSIIN
SIG:n bussin takaosan ovat vallanneet kesärengassesongin kunniaksi maskulaisen Rengasmäki Oy:n ja Continentalin mainokset. SIG käyttää ja suosittelee. Bongaa uudet renkaat osoitteesta www.rengasmaki.fi

12.04.2005 RUKAPOP
Yhtye avasi perjantai-illan vetämällä reilun tunnin setin. "Hyvät fiilikset, hyvä keikka" . "Tuli kyllä kiire, kun soundchekin jälkeen oli vain 40 minuuttia aikaa setin vetoon. Suihkussa ei pahemmin ehtinyt elvistelemään". Pitkä automatka sujui leppoisissa merkeissä Erkan huimia New York -kokemuksia kuunnellen. Yhtye vietti viikonlopun aikana 30 tuntia bussissa.

12.04.05 ARVONTA LOPPUVIIKOSTA
Maaliskuun SIG-visaan saapui vastauksia runsaasti, yli 200 kappaletta. Kaikki vastaukset olivat myös oikeita, sillä kysyimme "onko SIG parempi levyllä vai livenä"? 60% vastaajista kertoi SIG:n olevan parempi livenä, 40% levyllä. Arvonta suoritetaan tulevana viikonloppuna joko Raisiossa tai New Yorkissa.

06.04.2005 ERKKA PALAA KOTIIN
SIG-kitaristi Makkosen New York -kiertue on sujunut mallikkaasti. Lentoaseman Special Vip -loungessa taiteilijallemme luovutettiin NYAD-aiheinen mitali Makkosen vierailun muistoksi. Keskittyminen perjantain esiintymiseen on alkanut siis suotuisissa merkeissä. (NYAD = New York Artist Department)

04.04.2005 TORSTAI-ILTANA KUUSAMOON
Holidayclub Kuusamon Areena kutsuu SIG:tä perjantai-illan festivaalitunnelmaan. Pitkien etäisyyksien vuoksi matkalle startataan jo torstaina. Yhtyeen jäsenet toivovat aikaa jäävän myös lasketteluun, mikä olisi hyvää valmistautumista perjantai-illan esiintymiseen. Perjantain 8.4. muut esiintyjät ovat Miljoonasade, Popeda sekä Antsa Mertaranta Allstars.

01.04.2005 SUOMALAINEN POP-LEVY KÄÄNNETÄÄN ITALIAKSI
Italialainen levy- ja kustannusyhtiö La Musica Travianta on ostanut oikeudet SIG:n Suomalainen POP-levy -albumiin. Levy tullaan julkaisemaan loppukesästä ja kappaleet käännetään sekä esitetään italiaksi Frutti de Bella -yhtyeen kautta. Kauppahintaa ei kerrottu, mutta se lienee huomattava. Yhtye avaa Firenzeen oman SIG-fanitavarakaupan, josta saa myös pizzaa.

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu