Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Kesäkuu 2004
uutisarkisto
 

22.06.04 HAUSKAA JUHANNUSTA
Orkesterin jäsenet siirtyvät Juhannuksen viettoon. Käytännössä tämä merkitsee, että SIG-lippiksin sonnustautuneita etämuusikoita voi bongailla mm. seuraavista paikoista; POP-Terapiataxista, soputeltasta, Ikuisen Rakkauden -polulta, Luolalan järveltä tai ostetaan/myydään -osaston infopisteestä. Toivotamme kaikille SIG-ystävillemme aurinkoista Juhannusta!!!

21.06.04 AURINKO PAISTAA PIAN
Erkan viimeaikaiset kitarasoundit harjoituksissa viittaavat siihen, että heinäkuussa tulee helle. Vastaavanlaisia kitarasoundeja kuultiin viimeksi keväällä vuonna 1998 ja silloinkin heinäkuu oli helteinen. Sen kunniaksi tyhjennämme SIG-lippalakkivarastomme nykyisen malliston ja myymme loput 70 SIG-lippistä heinäkuun keikoillamme tasahintaan 10 € kpl

16.06.04 UNELMIA JA PURPPURA ILMESTYVÄT 30.6.
SIG:n vanhoista levyistä Unelmia (v. 1984) ja Purppura (v.1985) julkaistaan cd-levyt 30.6.2004. Unelmia -cd:ltä löytyy mm. teokset Hyvää Syntymäpäivää ja Leijailen sekä bonusraitoina Kerro Mitä On Rakkaus sekä Lohikäärmeen Tie. Purppura-albumi sisältää mm. teokset Ludwig van Beethoven, Sadan Vuoden Yksinäisyys ja Pidä Kii Unelmistas. Tilata voi SIG-Marketista

14.06.04 SIG KEIKKATAUOLLA JA MATKOILLA
3 viikon loman aikana yhtye lataa akkuja heinä-elokuun keikoille, matkustelee ulkomailla ja kotimaassa, pitää POP-Terapiaistuntoja, harjoittelee, sisustaa bussia ja kerää kuponkivitamiinit talteen.

14.06.04 POP-TERAPIAA KESKIVIIKKONA 16.6...
...klo 19 Teatteriaukiolla Turussa. Jos olet liikkeellä, tule vaihtamaan kuulumisia.

08.06.04 TERAPIAISTUNNOT....
SIG:n Suzuki -merkkisessä POP-TerapiaTaxissa alkavat keskiviikkona 9.6. klo 19 Kaupungintalon puistossa Aurakatu 4. Tarjolla positiivinen ja iloinen pop-terapiatuokio. Ei maksua, ei puhelinvarauksia. Terapiaisäntinä Erkka ja Jusa.

07.06.04 RIVERSIDE GLADIAATTORS VOITTOON
Turun uudella Veritas Stadionilla oli 3.500 katselijaa todistamassa jalkapallon hyväntekeväisyysottelussa Riverside Gladiaattoreiden 5-1 voittoa Daltonseista. RSG:n joukkueessa pelannut SIG-Oksanen kertoi, että ottelulla saatiin kerättyä yli 12.000 € syöpälasten auttamiseksi. RSG:n joukkueessa pelasivat myös mm. Ressu, Tommi Läntinen, Toni Nuotio, Jussu Pöyhönen, Kim Sjöholm sekä Interin Pertot ja Botha. Daltonseja edustivat mm. Saku ja Mikko Koivu, Petteri ja Timo Nummelin, Elomon veljekset, Kalle Sahlstedt ja Tomi Kallio, joka onnettomuudekseen mursi pelissä nilkkansa.

02.06.04 HAAPAJÄRVI KUTSUU SIG-ORKESTERIA
Lauantain 5.6. keikkaan ovat valmistelut sujuneet hyvin. Renkaiden ilmanpaineissa oli pientä hajontaa, mutta asia korjataan perjantaina suunnittelupalaverin yhteydessä. Todennäköisesti matkaeväänä tarjoillaan Inkisen syntymäpäiväkakkua. Ainakin muut jäsenet pakkaavat lautasia ja lusikoita mukaan.

02.06.04 OKSANEN TEKEE TOISEN COME BACKIN
Tällä kertaa lajina on jalkapallo ja Turun Veritas Stadionilla pelattava hyväntekeväisyysottelu Riverside Gladiators - Daltons. RSG koostuu muusikoista ja Daltons pääasiassa jääkiekkoilijoista Saku koivun johdolla. Oksanen pyrkii hankkimaan perjantaiksi sekä tossut että kuntoa. Kiirettä ei ole, sillä peli alkaa vasta klo 19.

02.06.04 ARVONNAN TULOKSET
Kovan onnen soturi eli vastuussa Terapiataxin kolhimisesta oli urkuri Oksanen. Oikein arvanneiden kesken arvotun SIG-lippiksen voitti Terhi Santala Helsingistä sekä viimeisimmän SIG-EP lähtee Etelä-Karjalaan Susanne Vianderille. Onnea voittajille ja kiitos osallistujille. Arvauksia tuli kaikkiaan 285, joista oikeita oli 74.

 

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu