Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Lokakuu 2004
uutisarkisto
 

29.10.04 MAINOSKAMPANJA
Radio Suomipopilla alkaa pyöriä marraskuun puolella SIG:n radiomainontaa 80-lukujen Unelmia ja Purppura -albumien merkeissä. Molemmat albumit ovat saatavilla nyt siis myös cd-muodossa. Albumeilta löytyvät hittibiisit Hyvää Syntymäpäivää, Sadan vuoden yksinäisyys yms.. Tsekkaa SIG-Marketista!

20.10.2004 LUOVA TAUKO
SIG-orkesteri valmistelee uutta materiaalia ja pitää keikkailussa reilun kuukauden mittaisen tauon.

15.10.2004 KULTAINEN KUKKO KUTSUU
SIG vastaa kutsuun ja suuntaa linja-autonsa kohti Kankaanpäätä, jossa yhtye esiintyy lauantaina 16.10.. Sieltä matka jatkuu sunnuntai-aamuna Raisioon, jossa Inkinen-Oksanen antaa viimeiset terapiahoidot Autokannistolla. Viikonlopun matkoilla on myös lievää odottelun makua, sillä Mercyn synttäreihin on aikaa enää 35 päivää. Tänään perjantaina Matti Inkinen tekee sooloristeilyn Viking Linella ja liittyy SIG-joukkueeseen taas lauantaina.

12.10.2004 INKINEN EI EHDOKKAANA
Useamman vuoden kunnanvaltuustossa toiminut Matti Inkinen ei ole tulevissa kunnallisvaaleissa ehdokkaana. Paljon ääniä kerännyt Inkinen perustelee poisjääntiään SIG:n kasvavalla aika- ja työmäärällä.

07.10.2004 TERAPIAISTUNNOT PÄÄTTYVÄT
SIG:n kesällä alkaneet POP-terapiaistunnot päättyvät viikon kuluttua. Terapian tarpeessa olevia pyydetään kiirehtimään istunnon varaamisessa. Keltainen Suzuki Ignis -terapiataxi päättää toimintansa 15.10.2004. Kiitämme istunnoista ja toivomme terapian tehonneen.

05.10.2004 PRESIDENTTI JA SIG JOENSUUSSA
Tarja Halonen puolisoineen sekä SIG yöpyivät hotelli Kimmelissä viikonloppuna. Presidentti osallistui Karjalainen -lehden 130 v. synttäreille. SIG:n Hyvää Syntymäpäivää -biisiä kuunteli n. 600 juhlijaa ravintola Riversidessa. 

 

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu