Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Maaliskuu 2005
uutisarkisto
 

29.03.2005 HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ
Mitä lahjaksi synttärisankarille? Muutaman viikon kuluttua sekin asia on ratkaistu. Seuraa uutisiamme...

28.03.2005 INKINEN THAIMAASSA
Matti Inkinen teki kahden viikon luovuusmatkan Thaimaahaan. Matka suoritettiin lentäen. Turvatarkastuksissa ei ollut ongelmia ja taiteilijalle tarjoiltiin lämmin ateria m / p.

27.03.2005 OKSANEN SUKSILLA
Keikkatauon aikana kosketinsoittaja vetäisi kolmen päivän hiihtokuurin mihin sisältyi terveellisen ruuan ja ulkoilman lisäksi n. 40 km hiihtoa luistelemalla. Seuraavaksi urkurimme on kertonut haluavansa kokeilla mäkihyppyä.

23.03.2005 MATKUSTELUA
Keikkatauon aikana matkakohteina ovat olleet New York, Itä-Suomi ja Thaimaa. Matkustajina Inksu, Jusa ja Erkka, kukin erikseen. Uutistoimitus kertoo lisää, kun selviää kuka on ollut missäkin ja minkä takia.

17.03.2005 HUIMA LUMOUS
SIG-kitaristi Erkka Makkonen avaa kevään aikana oman erikoistuneen kitaramyymälän HUIMA LUMOUS Turkuun Yliopistonkadulle. Erkka myy käytettyjä vintagekitaroita ja spesiaalitarvikkeita. Lisämausteena löytyy koruja, hattuja yms. Myös kaikelaiset kielten vaihdot, soitinten trimmaukset ym. alan palvelut ja säädöt kuuluvat toimintaan.

16.03.2005 ROUDAUSOSASTO ESITTÄYTYY
Katso millaisia persoonia löytyy SIG-yhtyeen roudaus- ja tekniikkaosastolta. Vieraile MUUSIKOT -saitilla

14.03.2005 SEURAAVAKSI RUKA
Yhtyeen seuraava esiintyminen on Rukalla, Rukapop 2005 -tapahtumassa 8.4..Tapahtuma on kolmipäiväinen to-la, SIG esiintyy perjantaina. Muut perjantain esiintyjät ovat Popeda, Miljoonasade sekä Antsa Mertaranta All Stars.

07.03.2005 TUNTEMATON ARMAS
Turkulaislähtöisen Pentti Viherluodon kokelmasessioon äänitettiin eilen SIG:n esittämänä Tuntematon armas -niminen teos. Studiossa vietettiin koko aurinkoinen sunnuntai. Mikasausvaihe on kesällä ja "Viherluoto-albumin" julkaisuajankohta ilmeisesti syksyllä.

07.03.2005 CHATISSA SÄPINÄÄ
Kiitämme aktiivisesta osallistumisesta Inkisen ja Oksasen kanssa MTV3 yöchatin tekemiseen. Viestien läpisaaminen saattoi kestää, koska viestejä tuli runsain mitoin. Ohelma tuli suorana perjantai-lauantai välisenä yönä klo 01-03.

04.03.2005 MAALISKUUN SIG-VISA
Osallistu kilpailuun ja voita!!! Kysymys: "Onko SIG parempi levyllä vai livenä?" Kaikkien osallistujien kesken arvotaan uusi UNTUVAA-sinkku sekä kokoelma-albumi HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ - 18 HITTIÄ. Lähetä vastauksesi ja yhteystietosi osoitteeseen lippeg@jippii.fi

4.3.2005 UNTUVAA VOITTI
Radio Suomipopin iltapäivässä juontaja Jaajon vetämässä "kahden kauppa" -skabassa SIG:n uutuussingle Untuvaa voitti kilpailijansa. Nyt hyvät SIG-ystävät toiveita sisään, jotta biisiä kuullaan jatkossakin, www.radiosuomipop.fi.

4.3.2005 HAUSKA VIDEOSESSIO
Viime Viikonloppuna kuvattiin videopätkää, mikä tulee julkisuuteen maalis-huhtikuun vaihteessa. Pääosissa kaksi näyttelijää sekä Matti Inkinen. Aiheena juhlapäivä. Lisää infoa tulossa myöhemmin.

02.03.2005 INKINEN JA OKSANEN MTV3 CHATISSA
Ajankohta on perjantain ja lauantain välinen yö n. klo 01.00 alkaen. Kanava on MTV3 ja lähetys suora. Olehan valveilla ja pane viestejä tulemaan! Kuka nyt yöllä nukkuisi?

01.03.2005 LAITILAN KEIKAN ARVONNASSA VOITTANEET
Onnelliset kuvat Viking Linen laivaristielyn ja Jokisten Eväät -tuotepakkauksien voittaneista löytyvät GALLERIA -saitilta. Onnea!!!!

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu