Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Syyskuu 2004
uutisarkisto
 

29.9.04 VIIKONLOPPUNA ITÄ-SUOMEEN
SIG esiintyy perjantaina 1.10. Joensuussa, Hotelli Kimmelin ravintola Riversidessa ja lauantaina 2.10. Särkisalmessa, hotelli Lohikontissa. Matkaa alkaa aikaisin perjantai-aamuna. Bussin rahastajaksi arvottiin Mercy. Yhtyettä viihdyttää matkan aikana italialainen trio Napalmis. Sekahaku.

29.09.04 ÄÄNITYSTÄ JA KEIKKAA
Uuden materiaalin työstäminen jatkuu torstaina Turussa. Viikonloppuna yhtye tekee kaksi keikkaa. Näilläkin keikoilla arvotaan Viking Linen risteilyjä ja Jokisen Eväät -kalatuotteita.

24.9.2004 STUDIOSSA LAULUPÄIVÄ
Tänään perjantaina jatkuu orkesterimme äänityssessio. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, Inkinen saa tänään myös laulaa. Näin maanantaista alkanut äänenavausprojekti saisi arvoisensa lopun.

5.9.2004 KEIKKOJA YHTEENSÄ 50 VUODEN AIKANA
Viime vuoden kesäkuusta ravintola Fortesta (Turku) alkanut keikkailu on siivittänyt orkesteria jo 50:lle esiintymispaikalla ympäri maan. Päälle tulevat vielä kyymmenkunta duo tai trio-pohjalta tehdyt esiintymiset.

15.09.2004 KIITOS PALAUTTEESTA
SIG:n tämän kesän esiintymisistä tulleet lukuisat myönteiset palautteet järjestäjiltä ja yleisöltä on otettu kiitollisuudella vastaan. Nyt otetaan hetki rauhallisemmin ja keskitytään äänityshommiin. Seuraavat SIG-keikat ovat lokakuussa (mm. Joensuu ja Kankaanpää).

7.9.04 INKINEN TALLINASSA
Matti Inkinen on kuluvalla viikolla Tallinassa hiomassa yhteistyökuvioita sikäläisen musiikkielämän kanssa. SIG:n syyskuulle suunniteltu Tallinna - Pärnu -kiertue jouduttiin siirtämään eteenpäin. Toivottavasti seuraavassa yrityksessä aikataulut pystytään pitämään.

1.9.2004 POP-TERAPIATAXISSA 500 KÄVIJÄÄ
SIG:n ja Autokanniston Suzukissa on kesän aikana vieraillut n. 500 uteliasta juttelemassa, tutustumassa ja iloisessa pop-terapiaistunnossa. Terapia-Taxin kuvan löydät tästä. 

 

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu