Etusivulle
 
POPPIA VUODESTA 1978
  UUTISET   LEVYT   KEIKAT   MUUSIKOT   MARKET   TILAA KEIKALLE
  REKISTERÖIDY   GALLERIA   YHTEYSTIEDOT   HISTORIIKKI   SOITTOARKISTO   VIERASKIRJA
 
Tammikuu 2005
uutisarkisto
  26.01.2005 MUUSIKOT VASTAAVAT
Vieraskirjaan on avattu oma keskusteluosio, jossa pyrimme vastaamaan kaikentyyppisiin kysymyksiin. Mikä askarruttaa mieltäsi, mitä olet aina halunnut kysyä. Nyt se onnistuu.

24.01.2005 SIG:N TANSSIKOULU
Sarjassamme hauskoja kysymyksiä on toivottu, että perustettaisiin SIG:n tanssikoulu. Siellä voisi oppia hyppimistä, pomppimista ja jumppaamista. Matti Inkiselle on annettu tehtäväksi koota työryhmä ja viedä asia sopivaksi katsomiinsa instansseihin.

24.01.2005 SIG:N KOTISIVUT TAAS ENNÄTYSTAHDISSA
Tammikuun kävijämäärät nousevat taas uuteen ennätykseen. Orkesteriperheemme kiittää ja hymyilee. Näin hyvältä ei ole tuntunut aikoihin, jos silloinkaan.

23.01.2005 EVIVA ESPANJA
Urguri-Jusa vieraili viikonlopun aurinkoisessa ja lämpimässä (20 astetta) Barcelonassa tutustuen espanjalaiseen musiikki- ja kulttuuritarjontaan. Ohjelmaan sisältyi myös mm. köysirata-ajelua. Lentoaseman turvatarkastuksessa Jusan piti kaiken muun ohessa irrottaa myös vyönsä. Housut pysyivät kuitenkin ylhäällä runsaan syömisen ansiosta.

19.01.2005 UNTUVA-SINKKUJA LISÄÄ
Maanantaina saamme lisäerän uusia SIG-sinkkuja, postitus samana päivänä. Halutessasi tilata SIG-uutuutta, lue uutisia alaspäin.

19.01.2005 RADIOASEMILLA VIERAILUJA TOIVOTAAN
SIG-saitin ylläpito-organisaatio toivoo Sinun, sivuillamme vierailija, käyvän toivomassa Untuvaa -biisiä myös radioasemilta, esimerkiksi
- www.radiosuomipop.fi
- www.radionova.fi
- www.yle.fi
Kiitos ja kumarrus!!!

19.01.2005 RADIOSOITTOJA
Ensimmäiset uuden sinkun radiosoitot kuultiin Pohjanmaalta jo sinkun ilmestymispäivänä eli 17.1..Toivottavasti pian kuullaan muualtakin päin Suomea.

18.01.2005 UNTUVAA MYÖS MYYNNISSÄ
Mikäli haluat ostaa uuden sinkkumme, se käy kätevästi. Pane viesti lippeg@jippii.fi , oma nimesi ja tarkka postitusosoite. Saat sinkun ja laskun postitse. Hinta 5 euroa postikuluineen.

17.01.2005 UUSI SINKKU VALMIS
Uusi SIG-Single Untuvaa on valmis ja kuunneltavissa tästä. Biisi on ehkäpä hieman uudenlaista SIGiä. Tuottajana toimii Ismo Laakso, säv. Inkinen-Oksanen, san. Inkinen.

17.01.2005 LEVILLÄ ONNISTUNEET ILLAT
SIG-orkesteri veti kaksi vauhdikasta esiintymistä hotelli Levirtunturissa perjantai- ja lauantai-iltoina Hotelli Levitunturissa. Huolimatta pitkästä ajomatkasta (17 tuntia) yhtye oli hyvinkin energinen. Talvikarneevalit -tapahtuman muut esiintyjä olivat Flipper ja Clifters.

17.01.2005 MERCYN LASKETTELUKOULU
Levillä oli aikaa myös harrastaa. Laskettelurinteissä suurpujottelivat Erkka, Mercy, Jusa sekä roudari-Sale. Myös Inksu teki debyyttinsä laskettelurinteessä. Mercyn erilaisessa laskettelukoulussa oppilas Inkinen oppi taidon nopeasti ja kesytti kuin kesytti Levin tunturit hänkin. Kuvamateriaalia saadaan toivottavasti lähipäivinä.

17.01.2005 RENGASHAVERI PELÄSTYTTI
Levin paluumatkalla puhkesi oikea eturengas 80 km tuntivauhdissa metsä-peltoisella osuudella Merikarvialla. Kuskina toiminut Mercy onnistui pitämään bussin tiellä vaikka ainekset suurempaankin onnettomuuteenkin olivat olemassa. Renkaan kumista ei ollut tietoakaan, vaan bussi raahautui pelkillä vanteilla noin 100 metriä.

13.01.2005 UNTUVAA -SINKKU KUUNTELUUN ENSI VIIKOLLA.
Uutta Untuvaa -sinkkua voit kuunnella ja myös tilata ensi viikosta lähtien. Lue uutisia - olosi paranee ja olet mukana viihteen viimeisimmissä firinöissä.

12.01.2005 ISMO LAAKSO TUOTTAJANA UNTUVAA -SINGLESSÄ
Untuvaa -sinkku ilmestyy lähipäivinä. Tuottajana ja sovittajana SIG-uututkaisessa on Ismo Laakso, jonka menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteenkin liittyy mm. seuraavanlaisia juttuja; psyykkistä metallia soittava AD-yhtye, kapellimestarina toimiminen Turun Kaupunginteatterin Pyhä keikka -musiikaalissa ("Hector-näytelmä" siis) ja Buddy Holly storyssa.

11.01.2005 MATKAVALMISTELUJA
Tämä päivä on pyhitetty bussin korjaamiselle. Lämppärit, akut, pyyhkimet, laturi, tiivistykset, huollot yms. ovat työllistäneet Wodea ja Salea koko päivän. Eikä tilannetta parantanut yhtään se, että perävisiiri irtosi kokonaan. Onneksi on osaavat roudarit. Kuulemma :)

10.01.2005 LEVILLE JO TORSTAINA
Orkesteri starttaa bussinsa kohti Lappia torstai-iltana. Matkaa kertyy runsaat 1.000 km ja matkalle on varustauduttu kunnolla. Jokaiselle matkustajalle jaetaan oma puuhakassi, mikä sisältää muusikosta riippuen mm. palapelejä, väritystehtäviä ja 5 virheen etsintää. Ennen Oulua tehtävänsä oikein ratkaisseet muusikot saavat 10 minuutin virkistäytymistauon.

10.01.2005 BUSSIIN UUSI MAINOS
Valkoinen SIG-bussi sai viikonloppuna uudet upeat ARSNET -mainokset kumpaankin kylkeen. Arsnetistä löytyy infoa sivulta www.arsnet.net . Tarrojen kiinnitystä juhlistettiin torvisoittomusiikilla, aerobic-näytöksellä sekä pienimuotoisilla puheilla. Lopuksi oli tanssia levymusiikin tahtiin.

08.01.2005 RIVERSIDE GLADIATORS - TPS STARS
Urkuri Oksanen kävi pelaamassa salibandyn hyväntekeväisyysottelun Caribiassa. Lapsisyöpäpotilaille saatiin kerätyksi 2.170 euroa. Itse pelissä Jusa pelasi RSG:n ykköskentässä Rami Alangon, Ressun, Eddie Carlssonin ja Esa Kaasilaisen kanssa. Jusan tehot 0+0. Koko kentän tehot 0+0. Ottelu päättyi 9-9.

06.01.2005 SIG JA PROMOT
SIG-yhtyeen proomotioita hoitaa uuden sinkun myötä Myy - Promotionin Myy Honkanen. Arvatkaapa, missä on Myy - Promotionin toimisto? Se on Tampereella.

05.01.2005 ELVIS-ILTA LÄHESTYY
SIG:n kitaraosasto Erkka (gtr) ja Jouni (bs) muodostavat orkesterirungon la 8.1. Holiday Club Caribian (Tku) Elviksen 70v. muistokonsertissa. Biisilistalla on suuri määrä Elvis-hittejä vuosien varrelta ja tulkitsijoita useampiakin.

05.01.2005 UUSI SIG-SINGLE...
...lähti tänään tarkassa Postivartioinnissa kohti Helsinkiä ja Data-Matea, missä uutta teosta valmistetaan suurempi erä. Singlen väriksi on valittu valkoinen ja painoväriksi musta.


03.01.2005 OKSANEN HYVÄNTEKEVÄISYYSTEMPAUKSEEN
Urkuri Jusa Oksanen pelaa torstaina 6.1. klo 16.30 Holiday Club Caribiassa järjestettävässä hyväntekeväisyysottelussa Riverside Gladiators - TPS Stars. Lajina on salibandy ja ottelun tuotto menee kokonaisuudessaan lapsisyöpäpotilaille.

2004/05
  Uusimmat
  tammikuu
  helmikuu
  maaliskuu
  huhtikuu
  toukokuu
  kesäkuu
  heinäkuu
  elokuu
  syyskuu
  lokakuu
  marraskuu
  joulukuu